Angol nyári tábor itthon, három helyszínen, már 99.000 Ft-tól.

Kizárólag angol nyelvű környezetben, csak anyanyelvi tanárokkal.

 

Az IBS Adventure Summercampben  8-14 éves gyerekek, angol környezetben, kizárólag brit, amerikai, ausztrál, ír, azaz angol anyanyelvű tanárokkal, külföldi résztvevőkkel és közreműködőkkel, repülőút nélkül, Magyarországon tanulhatnak angolul. A multikulturális társaságban a gyerekek természetes módon használják az angolt, nem tanulnak, hanem beszélnek.

 

Letölthető Brosúra

 

Jelentkezz most

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így képzeld el az ISB English Adventure Summercampet…

 

A táborban a fiatalok ébredéstől lefekvésig angolul beszélneksportolnak, és projektszerűen, csoportokban feladatokat végeznek, játszva fejlesztik a beszéd és hallás utáni megértés készségeit. Mindezt minőségi környezetbenállandó felügyelet mellett. 2-3 gyerekre jut egy külföldi tanár vagy animátor, amivel biztosítjuk az állandó angol kommunikációt és a változatos programokat. A táborozók reggel 8-tól este 10-ig szervezett programokon vesznek részt, ahol intenzíven használják az angol nyelvet. A gyerekek minden pillanatban minimum 3 műhely vagy program közül választhatnak, és egy adott pillanatban eldönthetik, hogy művészeti, sport vagy intellektuális kihíváshoz van inkább kedvük.
 

Az első lépés a részvételhez az online jelentkezési lap kitöltése, ezután kapcsolatba lépünk veled  és megkapod a szintfelmérő linkjét, egy részletesebb kérdőívet a gyermekről, aminek a célja, hogy megfelelően felkészüljünk a programmal, és végül a fizetési információkat is ekkor küldjük ki. A tábor kezdete előtt 2 héttel újra kapcsolatba lépünk veled az érkezési információkkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXTRA FOGLALKOZÁSOK

Az extra foglalkozások lehetőséget adnak elmélyülni egy-egy projektben, egy-egy témát kidogozni a héten, és angolórákat is kínálunk. A napi 3×45 perces foglalkozások nem vesznek el sok időt a tábori életből, ám tapasztalataink szerint az extra, intenzív foglalkozások fejlesztik a művészeti, sport és nyelvi készségeket és jelentősen növelik a gyerekek sikerélményeit és motiváltságukat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÍGY JELENTKEZHETSZ:

  • TÖLTSD LE A JELENTKEZÉSI LAPOT!
  • Kapcsolatba lépünk veled, és elküldjük a szintfelmérő linkjét és részletes kérdőívünket. Ez alapján tudunk megfelelő programokkal készülni.
  • Megküldjük a fizetési információkat.
  • A tábor kezdete előtt két héttel ismét kapcsolatba lépünk veled az érkezési információkkal.

Video: https://youtu.be/ZbhnXU2PbiQ