Eredmények és versenyek

ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS ÉS CÉLNYELVI MÉRÉS

Országos Kompetenciamérés

A magyar Országos Kompetenciamérés a közoktatási törvényben meghatározott tanulók 6., 8. és 10. évfolyamos csoportjának teljes körében a szövegértési képességeket és a matematikai eszköztudást méri fel. A szövegértés területén a különböző szövegekhez kapcsolódó kérdések jellemzően az információk visszakeresését, következtetések levonását, kapcsolatok felismerését vagy a szöveg részeinek vagy egészének értelmezését várják el a tanulóktól. A matematikai eszköztudás területén pedig az alkalmazott feladatok valamilyen életszerű szituációban megjelenő probléma értelmezését és megoldását kérik a tanulóktól.

A tanulói mérési azonosító lehetővé teszi, hogy a tanulók fejlődése egyénileg követhető legyen az országos, az iskolai és az osztályátlaghoz viszonyítva. A 2015/2016-os tanév mérése alapján készült tanulói jelentések a https://www.kir.hu/okmfit/ oldalon érhetők el (jobb oldali anyagoknál: Tanulói jelentés)

Az intézményi összefoglaló jelentés a 2015/2016-os tanév méréséről ITT tekinthető meg.

Az ISB Országos Kompetenciamérés eredményei összehasonlító táblázatban a 2010-2016 közötti időszakban ITT tekinthető meg.

 

Országos Célnyelvi mérés

A célnyelvi mérésben a két tanítási nyelvű általános iskolák hatodik és nyolcadik évfolyamos tanulói vesznek részt, az olvasott és hallott szövegértést, valamint az íráskészséget vizsgálják. A felmérés a hatodik évfolyamon a KER szerinti A2, a nyolcadik évfolyamon a KER szerinti B1 szintű nyelvtudás elérését méri.

A célnyelvi mérés (angol nyelv) iskolai eredményeit évfolyamonként lebontva a 2016/2017-es tanév méréséről ITT tekinthetik meg.

A célnyelvi mérés (angol nyelv) iskolai eredményeit évfolyamonként lebontva a 2014/15-ös tanév méréséről ITT tekinthetik meg.

A célnyelvi mérés (angol nyelv) iskolai eredményeit évfolyamonként lebontva a 2013/2014-es tanév méréséről ITT tekinthetik meg.

 

Gratulálunk tanulóinknak!

Tanulóink idén is részt vettek a Bolyai matemaika és a Bolyai magyar nyelv és irodalom csapatversenyeken, ahol nagyon szép eredményeket értek el.


Büszkén jelentjük, hogy iskolánk 7. osztályos csapata negyedik helyezést ért el a Bolyai Matematika Csapatversenyen.
Szívből gratulálunk Dobos Csanádnak, Dobos Zéténynek, Leisztinger Bencének és Ovcsaruk Andrey-nek és felkészítő tanáruknak, Seffer Dávidnak a kiváló eredményért.

Köszönjük, hogy ezzel a nagyszerű eredménnyel tovább erősítik az ISB jó hírnevét.

 

 

A 2015/16-OS TANÉV CAMBRIDGE INTERNATIONAL TESZT EREDMÉNYEK

Nagyon büszkék vagyunk tanulóinkra, akik nagyszerű eredményeket értek el a 2015/16-os tanév év végi Cambridge International vizsgáin. A vizsgák eredményei ITT tekinthetők meg.
 

Örülünk, ha segíthetünk. Ha kérdése van, vagy csak szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, küldje el online érdeklődését!

 

Szívesen látjuk egy ISB iskolalátogatásra, foglaljon időpontot!