A március 3-ai Budapest Times, Education mellékletében olvashatnak iskolánkról.

Látogatás a TV2 studiójában

Az 5-8 nemzetközi osztály a médiáról és a hírekről tanult. Tanulmányi kirándulásunk alkalmával látogatást tettünk a TV2 stúdiójában, ahol láthattuk, miként dolgoznak a profik.
A látogatás egyik legizgalmasabb pillanata az volt, mikor élő adásba kerültünk egy reggeli show keretein belül. A szereplés után ellátogattunk a hírszerkesztőségbe és tanúi lehettünk, amint az esti híradóra felvételt készítenek. A gyerekeknek még arra is volt lehetőségük, hogy kipróbálják magukat bemondóként.

Köszönjük mindenkinek, aki lehetővé tette ezt a nagyszerű kirándulást!

  • Iskolánk weloldalán elérhető az ISB gimnáziumi Felvételi tájékoztatója a 2018/19-es tanévre.

    Szeretettel várjuk a kedves érdeklődő diákokat és szüleiket Iskolalátogatási programunkra, melyet szerdánként, hetente felváltva magyar és angol nyelven tartunk. Kérjük, jelentkezzenek programunkra online regisztrációs felületünkön. Köszönjük.

    ISB Gimnáziumi Felvételi Tájékoztató 2018/19 tanévre (letölthető)

     

  • Az Erasmus+ az Európai Unió új programja, mely az oktatást, a képzést, az ifjúsági területet és a sportot támogatja.  Az oktatás, a képzés és a nem formális tanulás fontos tényező a munkahely-teremtésben és Európa versenyképességének növelésében.
    Az Erasmus+ ennek érdekében 2014 és 2020 között 14,7 milliárd eurót biztosít az európai oktatás, képzés, ifjúsági szakma és sport megerősítésére. Iskolánk sikeres pályázatot írt, így 7 tanárunk utazhat külföldre a saját maga által választott továbbképzésre. 

Tekintse meg az ISB változatos programjait és színes iskolai életét, nézze meg naptárunkat!