Az ISB létesítményei és szolgáltatásai

Az International School of Budapest a gyermekek számára ideális környezetben, jó levegőn, autós utcai forgalomtól elszeparált helyen fekszik, a Normafa szomszédságában lévő Csillebérci Szabadidőközpont területén, a 12. kerületben. Míg a gyermekek élvezhetik az erdei környezet és a város legalacsonyabban szennyezett levegőjének előnyeit, az iskola a városközpontból tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

Az iskolai létesítmények minden eszközzel és felszereléssel rendelkeznek, amely a minőségi oktatás feltételeinek kielégítéséhez szükséges. Az ISB alapvetően három épületből áll, az egyik az előkészítős és alsó tagozatos gyermekek részére, a második a felső tagozatos tanulóknak, a harmadik a speciális felszereléseket igénylő órák (pl. rajz, számítástechnika, ének-zene stb.) számára biztosít kellemes tanulási környezetet.

Valamennyi tantermünkben projektor és interaktív tábla segíti a tanulást. A világos és barátságos osztálytermek mellett az alábbi helységek állnak az iskola rendelkezésére:

  • Egy több funkciós közösségi- és színház terem
  • Több mint 7.000 kötetes angol és magyar nyelvű állománnyal rendelkező könyvtár
  • Művészeti- (rajz, zene, kézműves stb.), természettudományi-, információs technológiai- (számítógépes alkalmazások, film, térbeli tervezés), és színjátszó- tevékenységek számára helyet adó szaktantermek
  • Felszerelt tornacsarnok és szabadtéri sportpálya
  • Erdei környezetben fekvő iskolaudvar külön a kisebbek és a nagyobbak számára kialakított játszótérrel, valamint műfüves focipályával
  • A Csillebérci Szabadidőtábor területe, amely ideális és biztonságos helyszínt biztosít a  biciklis-, kiránduló-, természetjáró- és felfedező, valamint egyéb sport- és szabadidős foglalkozások megtartására.

Étkezés

A gyermekek étkeztetését az iskola melletti étterem látja el, tízórait, ebédet és uzsonnát biztosít a tanulók számára. Az ételek összeállításánál és elkészítésénél fontos hangsúlyt kap az egészséges étkeztetés megvalósítása, az étterem törekszik a kiegyensúlyozott menük összeállítására, a zöldség és gyümölcs fogyasztás ösztönzésére, valamint a túlzott só, fehér liszt és finomított cukor fogyasztásának visszaszorítására. A gyermekek naponta két menü közül választhatnak, így mindig mindenki talál maga számára vonzó fogást.

Parkolás

A Csillebérci Szabadidőközpont területén belül, az iskola előtt és közvetlen közelében nagy számú, ingyenes parkolási lehetőség biztosított az ISB-s szülők részére.

Biztonság

A Csillebérci Szabadidőközpont területére való belépés/behajtás engedélyköteles, amely a főbejáratnál kerül ellenőrzésre. Az ISB épületében továbbá a teljes iskolaidő alatt biztonsági őr felügyeli a tanulókat és az iskolába érkező látogatokat, illetve biztonsági kamera rendszer figyeli a kinti udvart és az épületeink előtti területeket.

Örülünk, ha segíthetünk. Ha kérdése van, vagy csak szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, küldje el online érdeklődését!

 

Szívesen látjuk egy ISB iskolalátogatásra, foglaljon időpontot!