Magyar-angol Kéttannyelvű Általános Iskola - Nyílt nap

Ismerje meg személyesen is az ISB Nemzetközi Általános Iskolát és Gimnáziumot!

Ha szeretne jobban megismerkedni iskolánkkal, modern tanítási elveinkkel, szakképzett és kedves tanárainkkal valamint az iskolánkban tapasztalható családias légkörrel, látogasson el az ISB Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolába és Gimnáziumba! Győződjön meg a Nyílt Nap alkalmával személyesen arról, mennyiben nyújt többet az ISB más intézményeknél; akár egyéb kéttannyelvű, akár egy szimpla angol tagozatos iskolánál!

GIMNÁZIUMI NYÍLT NAP
2018. január 31.

Iskolánk Nyílt Napot tart az általános iskolák végzős tanulói és szüleik részére az ISB középiskolai tanulmányaival kapcsolatban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, hogy megismerkedjenek az ISB középiskolai programjával és az IB érettségivel. Bemutatjuk a felvételi eljárás menetét és az ISB Cambridge IGCSE programjára való jelentkezés feltételeit, emellett válaszolunk a felmerülő kérdéseikre.
Kérjük, töltsék ki online jelentkezési lapunkat. Jelentkezésüket visszaigazoljuk.  Köszönjük. 

GIMNÁZIUMI NYÍLT NAP REGISZTRÁCIÓ


ÁLTALÁNOS ISKOLAI NYÍLT NAP
2018. február 27.

Az ISB általános iskoláját bemutató programunkra várjuk a leendő előkészítős és első osztályos tanulók szüleit, valamint minden kedves érdeklődőt, aki csatlakozni szeretne iskolánk közösségéhez. A Nyílt Napon az iskola bemutatása mellett lehetőség lesz magyar és angol nyelvű tanórák látogatására is.
Kérjük, töltsék ki online regisztrációs lapunkat. Regisztrációjukat visszaigazoljuk. Köszönjük.

ÁLTALÁNOS ISKOLAI NYÍLT NAP REGISZTRÁCIÓ

Szeretettel várjuk Önöket az ISB-ben!

Örülünk, ha segíthetünk. Ha kérdése van, vagy csak szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, küldje el online érdeklődését!

 

Szívesen látjuk egy ISB iskolalátogatásra, foglaljon időpontot!

 

 

Ha szeretne időpontot foglalni gyermekének Próbanap programunkra, itt gyorsan és egyszerűen megteheti!