ISB Szakkörök

Iskolánk jó minőségű és változatos szakköri kínálattal rendelkezik. Büszkék vagyunk rá, hogy más iskolákból is járnak szakköreinkre tanulók, igazolva ezzel foglalkozásaink magas fokú színvonalát. Ez a szülők számára is nagy könnyebbséget jelent, hiszen nem kell megoldaniuk gyermekük külön órára való elvitelét más intézményekbe. Néhány példa szakköreinkből:

Foci

A futball edzések célja, hogy a gyerekek megismerjék és megszeressék a labdarúgást. Az ISB futball csapata minden évben jelentős sikereket ér el a nemzetközi  iskolák közötti mérkőzéseken. 2011-ben iskolánk képviselhette Magyarországot a lengyelországi EURO 2011 Nemzetközi Kulturális Futball Kupán, ahol a 11 versenyzőből a 6. helyezést értük el. Nagy eredmény, hogy a sport mellett felső tagozatosaink elnyerték a Legjobb Kultúrális Prezentáció Díját.

Stratégiai játékok és sakk

Itt játszva tanulnak a gyermekek, miközben hihetetlenül fejlődik logikai és stratégia alkotó készségük. Az ISB többször indult már budapesti sakk versenyen is, ahol általában szép eredményeket értünk el.

Bringa

A bringa szakkörnek nagy sikere van mind a fiúk, mind a lányok körében. A foglalkozásokat képzett instruktorok tartják a Csillebérci Szabadidőközpont területén. A KRESZ-parkban, több nehézségi szintű és hosszúságú erdei tanpályán, és hosszabb erdei túra-útvonalakon is fejleszthetik képességeiket a gyerekek.

Úszás

Az úszás foglalkozásokat a 12. kerület Városmajor utcai Buborék Úszóiskola szervezi. Saját csoportja van az ISB-nek az uszodában, ahová a gyerekeket külön kisbusszal szállítjuk el. Az úszásoktatás magyar nyelven történik.

Barkács műhely

A foglalkozáson a kézügyesség fejlesztése és hasznos tárgyak, fajátékok készítése során tanulják meg a gyerekek az asztalos kézi szerszámok biztonságos használatát valamint a munkafolyamathoz kapcsolódó különböző fázisokat, mint a tervezés, előkészítés,  megmunkálás, összeszerelés,  és díszítés.

Zongora

Iskolánkban nagyon sok gyermek tanul hangszeren. Zongora magánórákat kínálnak hangszer oktatóink. Karácsonykor és év végén színháztermünkben lévő zenei koncerteken mutatják be a tanulók az év során megtanult darabokat.

Judo, gimnasztika

További sportolási lehetőséget nyújt iskolánkban a judó és a gimnasztika szakkör. Szakképzett tanárok tanítják meg az adott sporthoz kapcsolódó technikai elemeket a gyermekeknek.

Örülünk, ha segíthetünk. Ha kérdése van, vagy csak szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, küldje el online érdeklődését!

 

Szívesen látjuk egy ISB iskolalátogatásra, foglaljon időpontot!