Almádi Andrea - ének - zene
Andrea tanító-kántor szakon végzett az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán 2000-ben. 2006-ban diplomázott az ELTE ének-zene, karvezetés, majd szolfézstanári szakán, ahol 2010-ben mesterfokozatot szerzett. Ettől az évtől a Kodolányi János Főiskola jazz tanszakán óraadó tanárként oktatta a klasszikus zenei tárgyakat. Az elmúlt 3 évet Angliában töltötte, ahol egy általános iskolában alsó tagozatos gyermekekkel foglalkozott. Egy 7 éves kisfiú anyukája. 

Almási Éva - testnevelés (felső tagozat és gimnázium)
Éva a Magyar Testnevelési Egyetemen végzett  testnevelő és gyógytestnevelő szakon. Korábban Angliában élt és dolgozott, továbbá Amerikában, Maryland államban szerzett nyári sporttábori gyakorlatot. 2004 óta tanít az ISB-ben testnevelőként, s a tanítás mellett Éva szervezi az iskolasi sportprogramokat is. 2 fiúgyermek édesanyja, melyek közül az idősebbik az ISB-ben végzett 2015-ben, s a kisebbik jelenleg is itt tanul.

Avila, Karen - nemzetközi előkészítő osztályfőnök
Karen San Diegoból, Kaliforniából érkezik, ahol nemzetközi érettségit, majd angol nyelvű irodalom és tanítói végzettséget szerzett. Magyarországra érkezése előtt általános iskolákban és gimnáziumokban tanított az Egyesült Államokban, Mexikóban és Panamában. A nyelvek és kultúrák iránti szenvedélyének köszönhetően kétnyelvű spanyolból, beszél franciául és beszéli az őshonos nyelvjárásokat: a Ngäbere-t és az Otomi-t. Jelenleg magyarul tanul. A tanítás mellett szeret balettozni, jazz zenére táncolni, szteppelni és mexikói kalácsot készíteni.


Bakró-Nagy Ágnes - magyar nyelv és irodalom, matematika (alsó tagozat)
Ági a Budapesti Tanítóképző Főiskolán végzett. Harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Csillaghegyen tanított a Fodros utcai Iskolában. Az ISB-ben 2014 ősze óta tanít az emelt szintű kéttannyelvű osztályokban. Az idei évben a második, harmadik, negyedik évfolyamoknak tanítja a matematikát. A harmadik évfolyamon magyar nyelv és irodalmat. Kisfia az iskola előkészítő osztályba jár. Ági szeret olvasni, utazni, sportolni, golden retriever kutyájával sétálni.

Becquet, Luc - napközis tanár
Luc francia állampolgár, francia nyelvtanár és emellett zongora tanár is. Másfél éve él Magyarországon és magyarul tanul. Nagy örömmel csatlakozik iskolánk tanári karához.


Brobst, Melissa - 2A osztály osztályfőnök
Melissa szakképzett általános iskolai tanár Saint Louis-ból, Missouri államból.Tanári végzettségét a University of Missouri egyetemen szerezte 2012-ben. Melissa 4 évig tanított 2. osztályos tanulókat Chiang Mai-ban, Thaiföldön. Tanári tapasztalattal rendelkezik testnevelés órák megtartásában is. Hisz az élethosszig tartó tanulásban és lelkesen várja a magyar történelemmel és kultúrával való megismerkedést. Melissa nemrég kapta meg a hivatalos búvár minősítést. Szereti az aktív szabadidő sportokat és felfedezni új helyeket.  

Catton, Alex - 6. osztály osztályfőnök, angol társadalomtudomány, történelem, testnevelés (előkészítő)
Alex az Egyesült Államokban, a michigani Ann Arbor-ban született. Környezetvédelem és földrajz, valamint történelem szakos tanulmányait a dél-afrikai Cape Town egyetemen végezte. Diploma után egy évet az oregoni U.S. Forest Service-nél dolgozott, majd Prágában angol nyelvet tanított. Két év prágai, majd egy év vietnámi angolnyelv tanítás után folytatta PGDE tanulmányait a skót glasgowi Strathclyde egyetem földrajz szakán. Alex szabadidejét szereti a szabadban tölteni, biciklizik és síel. Szereti a futballt, a lacrosset és a frízbit. Ezenkívül szeret utazni és nagyon várja, hogy Budapesten éljen.

Craymer, Soussan - angol matematika
Soussan több mint tíz éve 
angol felzárkoztató tanárként dolgozik az ISB-ben. Korábban Londonban több iskolában tanított. Mindhárom fia az ISB-ben végezte általános iskolai tanulmányait. Szereti a zenét, zongorán játszik. Emellett dalszövegek is ír, melyet az ISB előadásain is felhasználnak. 

Vicke Disainta - napközis tanár
Vicke Indonéziából származik. Pszichológia szakon szerzett diplomát a Sanata Dharma Egyetemen. Korábban Kanadában, Calgary-ban élt és dolgozott, mint szociális munkás. Gyakorlattal rendelkezik speciális képességű felnőtteknek és gyerekeknek nyújtott fogalkozás és segítés terén, különösen a fejlődési fogyatékossággal élő emberek esetében. Nemrég költözött Budapestre, és magánórák keretében magyar nyelven tanul.

Ellington, Cadence - 1A osztály osztályfőnök
Cadence Santa Barbara-ban, Kaliforniában született, de az elmúlt 5 évben külföldön élt. Tanítói végzettségét a glasgowi University of Strathclyde egyetemen szerezte. Másoddiplomájának megszerzése előtt 3,5 évig angolt, mint második nyelvet tanított Prágában és Vietnámban, ahol kisgyermekekkel foglalkozott. Cadence szívesen utazgat, szeret főzni, gitározni és túrázni.

Ferenczy Marika - pedagógus asszisztens nemzetközi előkészítő és 1. osztály
Marika Erdélyből származik. 23 éve él Magyarországon családjával. Iskolánkban az ISB alapításától kezdődően dolgozik, elsősorban az előkészítős és alsó tagozatos osztályokban nyújt nélkülözhetetlen segítséget. Szabad idejében szeret barkácsolni, kertészkedni és olvasni. Barkács szakköre évek óta népszerű a fiúk és lányok körében egyaránt.

Fernández Lezaun, Elena - testnevelés (alsó tagozat)
Elena Spanyolországban, Pamplona városában született. Testnevelő tanári és sport tudományi végzettségét a University of the Basque Country egyetemen szerezte. Tanulmányai folytatásaként MA középiskola tanári képesítést szerzett. Általános iskolai gyermekekkel foglalkozott különféle sportágakban. 3 évet Finnországban élt, ahol a Jyväskylä-i Egyetemen MA diplomát szerzett fizikai aktivitás biológiája témában, valamint kutatási asszisztensként is dolgozott. A sport mellett szeret főzni és utazni.

Fülöp Ágnes - magyar nyelv és irodalom, történelem
Tapasztalt, számos jónevű iskolában tanított Budapesten. Ágnes 2006-ban csatlakozott tanári karunkhoz, a felső tagozatos kéttannyelvű programon tanuló diákokkal foglalkozik.

Garzó Márta - angol és magyar természettudomány
Márta 2002-ben végzett a zsámbéki tanítóképző főiskolán tanítói szakon, matematika műveltségi területen. Második diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerezte egy évvel később. Éveken át dolgozott óvópedagógusként és tanítóként Nagy-Britanniában. Jelenleg Budakeszin lakik brit férjével és három gyermekükkel. Szabadidejét leginkább családjával és barátaival szereti tölteni; hobbija az énekelés, a kirándulás és a kertészkedés.

Gliem, Rebekah - 3A osztály osztályfőnök
Rebekah 2017. őszén csatlakozik az ISB tanári karához. Indiana-ban szerzett tanári minősítésével 4 évig elsős és második gyermekkel foglalkozott. Tanítói, valamint angol, mint idegen nyelvtanári végzettségét a Grace College-ban szerezte 2013-ban. Szenvedélye, hogy a tanulást megszerettesse a gyermekkel kor és nemzetségtől függetlenül. Szabadidejében szívesen olvas, kávéházakat látogat és hosszú sétákat tesz férjével.

Graf, Tim - ELL (alsó tagozat) és informatika (alsó és felső tagozat)
Tim 2008 óta tanít az ISB-ben. Korábban szülőhazájában Amerikában, majd Belgiumban, Svédországban és Finnországban tanított. Felesége, Éva, akivel a tanítás mellett Maine Coon macskák tenyésztésével is foglalkozik. Az iskolában a tanítás mellett fotó és média szakkört vezet, mindkettő a hobbija. Az ISB előadásainak hang- és fénytechnikai vezetője. Szabadidejében szeret utazgatni, utazási során fényképeket, videokat készít. Ő dokumentálta a felső tagozatosok Edinburgh-i kirándulását is. Rendszeresen publikál gasztronómiai oldalakon.

György-Farkasné Fejér, Katalin - napközis tanár
Katalin óvónői és gyógypedagógiai asszisztens végzettséggel, több évtizedes gyakorlattal rendelkezik. A kisgyermekekkel való foglalkozás átszövi egész életét, hiszen öt felnőtt gyermek, és kilenc unoka boldog édesanyja, illetve nagymamája. Szabadidejében szeret olvasni, színházba járni, kirándulni.

Homolya, Vera - angol természettudomány, igazgató-helyettes (gimnázium)
Vera vegyész- és biológusmérnöki végzettsége mellett biológia és angol nyelv- és irodalom tanári végzettséggel is rendelkezik. Dolgozott Amerikában kutatóként és ESOL (English for Speakers of Other Languages) tanári asszisztensként. Magyarországon biológiát és angol nyelvet tanított egy kéttannyelvű általános iskolában. Zongorázik, gitározik és szeret énekelni, fényképezni és videoklipeket készíteni.

Horvainé Agócs Erika - magyar, mint idegen nyelv
Közgazdász diplomáját 1981-ben szerezte Budapesten. 1993-tól Washingtonban élt, ahol évekig napközis tanárként, majd igazgatóként dolgozott. 2005-től magyar nyelvet oktatott amerikai diplomatáknak. Élt még Zágrábban, Bécsben és Moszkvában is. Szereti a többnyelvű, multikulturális környezetet. Két lánya Angliában él, férjét a munkája jelenleg Moszkvához köti. Szabadidejében szívesen jár színházba, valamint érdekli a lakberendezés is.  

Horváth Judit – ELL, angol matematika, ének-zene (előkészítő)
Judit a Szegedi Tudományegyetem Tanárképző Főiskola Karán végzett angol-magyar szakon 2005-ben. Azóta megszakítás nélkül az oktatás területén tevékenykedik. A tanítást a SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium és Általános Iskolában kezdte, majd Budapestre költözvén tapasztalatot szerzett a felnőttek és az óvodás korúak tanításában is. 2013-ban a tanári diplomáját Montessori diplomával egészítette ki, melyet azóta is hatékonyan alkalmaz.

Hughes, Judith  -  5A osztály osztályfőnök, ELL (felső tagozat), dráma
Judith az ausztrál Melbourne-i egyetemen szerzett tanítói végzettséget. Az angol nyelv oktatása mellett a kétnyelvű oktatási program tantervkészítésében is jártas. Nagy oktatási tapasztalattal rendelkezik az előkészítő évfolyamtól a 10. évfoyamig. Korábban testnevelést is tanított a gyermekek számára. Férjével, Istvánnal két felnőtt lánya és két gyönyörű unokája van. 

Hunt, Beth - 1B osztály osztályfőnök
Beth az Egyesült Államokból, Kaliforniából származik. Sok éven keresztül tanított Amerikában és a tengerentúlon. Beth gyógypedagógusi végzettséggel rendelkezik, tíz évig tanított ezen a területen a Washington állambeli Seattle-ben. Beth 2 évig Taichung-ben, Tajvanon a Cornel Language School-ban, majd egy évet a marokkói American School of Marrakech iskolában tanított. Budapestre Prágából érkezett, ahol 4 évet töltött. Szabadidejében szeret utazgatni, felfedezni az országot, moziba járni, jó ételeket fogyasztani. Beth és két cicája, Puff and Peanut örömmel várja új kalandját Budapesten.

Juhász Ildikó - pedagógiai asszisztens kéttannyelvű előkészítő osztály
Ildikó, gyógypedagógiai asszisztens végzettséggel, általános iskolában, óvodában, fogyatékkal élő gyermekek mellett szerzett tapasztalatot. Az ISB.-ben, a kéttannyelvű előkészítő osztályban nyújt segítséget. Több évig élt  külföldön, szívesen utazgat, látogatja Amerikában élő Édesapját, és amerikai testvéreit. Egy felnőtt fiú édesanyja. Szabadidejében, olvas, kertészkedik, tavasztól-őszig szívesen biciklizik barátaival.

Kass Eszter - rajz és vizuális kultúra
2004 óta tanít az ISB-ben. Művész családban nőtt fel. Iparművész textiltervezőként végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, belsőépítészekkel közösen dolgozott, majd elvégezte a MOME tanárképző szakát. . Tagja a Magyar Képző és Iparművészek Szövetségének és a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének. Önálló képzőművészeti tevékenységét számos egyéni és csoportos kiállításon mutatja be. Az alkotómunka és a tanítás kiegészítik egymást tevékenységében.  Szeret olvasni, főzni, utazni, múzeumba járni. Egy felnőtt gyermek édesanyja, férje belsőépítész.

Kéray Dóra - napközis tanár
Dóra Erdélyből származik, 10 éve költözött ide családjával. A magyar és román nyelvet anyanyelvi szinten beszéli. Jelenleg az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen tanul angol-orosz szakos tanárnak. Emellett nemrég érkezett családoknak segít lakást és iskolát találni, illetve a gyerekeknek tanít magyart és angolt. Szabadidejében szeret sütni, utazni, olvasni és nyelveket tanulni.

Kovács Dóra - magyar nyelv és irodalom, történelem
Dóra a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán végzett 2012-ben magyar- történelem szakos tanárként. Az elmúlt években gimnáziumi tanárként dolgozott, magyart, történelmet és társadalomismeretet tanított. Szabadidejében szívesen utazik, kirándul, szeret biciklizni, olvasni, koncertekre és színházba járni. Évek óta önkéntesként vesz részt az alternatív színházi előadásokat bemutató szegedi Thealter fesztiválon.

Kun Andrea - magyar nyelv és irodalom, matematika, rajz (1. osztály), 1B osztály osztályfőnök-helyettes
Andrea a Budapesti Tanítóképző Főiskolán szerzett diplomát. 2004 óta tanít iskolánkban, a két tanítási nyelvű osztályok osztályfőnökeként. Egy év kihagyás után ebben a tanévben rajzot és vizuális kultúrát tanít az alsó tagozatban. Tanítványaival szeret színdarabokat előadni. Két felnőtt fia van. Hobbija a zene, a szájharmonikázás és a  festés. Szeret utazni, koncertekre és színházba járni.

Leisztinger - Tóth Adrienn - ELL, angol matematika
Adrienn több, mint 10 éve tanít az ISB-ben, az angol nyelvi felzárkóztató órák mellett természettudományi tárgyakat oktatott az elmúlt években. Általános iskolai tanári diplomáját Skóciában szereztem, ahol tanított is. Sok éven át tartott sakk szakköröket is az ISB-ben. Szeret kertészkedni, barátokkal találkozni és utazgatni; ez idáig 26 országot járt be.


Marsi Katalin - magyar nyelv és irodalom, matematika (1. osztály), 1A osztály osztályfőnök-helyettes
Kati tanító szakon végzett az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán 2000-ben. Ezt követően 4 évet egy II. kerületi iskolában dolgozott Budapesten. 2004-től 7 évet töltött az Egyesült Királyságban, ahol többek között dolgozott helyettesítő tanárasszisztensként is, illetve a Londoni Magyar Iskolában kétnyelvű gyermeknek tanította a magyar tananyagot. 2011-ben csatlakozott az ISB csapatához, ahol 5 évig osztályfőnök volt. 2016 júniusa óta gyesen van kislányával. A 2017/18-as tanévben részidőben dolgozik az iskolában. Kati szabadidejében futni és társas táncolni jár.

Nagyházi Ágota - kéttannyelvű előkészítő osztályfőnök
Ágota óvónői és angol nyelvtanári diplomával rendelkezik. 1981 óta tanít - kezdetben óvodákban, majd a Budapesti Gyermek Nyelviskolában, ezt követően pedig az általános iskola alsó- és felsőtagozatán angol nyelvet. 2000-ben csatlakozott az ISB csapatához, ahol a legkisebbekkel igyekszik megszerettetni az iskolát, a tanulást. 2010-ben gyerekszínjátszó rendezői tanfolyamot is elvégzett. Felnőtt nagyfia szintén az ISB-ben kezdte tanulmányait. Hobbija az utazás, színház és a bonbon készítés.

Németh Monika – magyar nyelv és irodalom, matematika (alsó tagozat)
Monika 1988-ban szerzett tanítói diplomát. Előző iskoláiban fejlesztő pedagógusként szerzett tapasztalatait kiválóan kamatoztatja nálunk is. 5 évig napközis tanítóként szervezte a délutáni szabadidős foglalkozásokat és gyermekfelügyeletet. Ezzel párhuzamosan kezdte az AB-s osztályok (emelt szintű kéttannyelvű)  magyar tanítását. A 2012/2013-as tanévben már mind a négy évfolyamon ő volt az AB-s csoportok magyartanára. Két felnőtt gyermek édesanyja.

Noonan, Mark - 8+ és 9. osztály osztályfőnök, angol matematika
Mark Noonan Denverből, az Egyesült Államokból érkezik hozzánk. Matematika tanári végzettsége van. Nemzetközi környezetben tanít immár 17 éve, tanított Törökországban, Svájcban, Franciaországban, Szerbiában és legutóbb az Egyesült Arab Emírségben. A 2 – 6. osztályos matematika oktatás mellett felső tagozatos koordinátorként, 6 éve, mint IB érettségi koordinátor is dolgozik. Szeret biciklizni, síelni és szabadtéren kávézni.

Perger Ágnes – fejlesztő pedagógus, magyar, mint idegennyelv tanár
Általános iskolai tanító végzettségét a zsámbéki Tanítóképzőben szerezte 1997-ben, majd a Kodolányi János Főiskolán szerzett angol nyelvtanári végzettséget 2003-ban. Jelenleg az ELTE fejlesztő pedagógus szakán tanul. 2002 óta tanít iskolánkban, több osztály osztályfőnökeként is. Két gyermeke van, szabadidejét családjával tölti. Szeret jógázni és futni.

Rakovszky Gyöngyvér - napközi tanár
Gyöngyvér a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett grafikusként. Az elmúlt 18 évben Angliában élt és dolgozott. Nemrég költözött haza Budapestre családjával. Az ISB mellett egy gimnáziumban óraadó tanár.

Ráth Edit - matematika tanár
Edit a villamosmérnöki diplomája után az ELTE-n, Budapesten végzett matematikatanár. Hét évig kaliforniai általános iskolákban dolgozott oktatóként, majd budapesti középiskolai matematikatanárként. Házas, három felnőtt fia van. Edit hisz abban, hogy a matematika kiváló agysport, akár kereső foglalkozásként gyakoroljuk, akár az életvezetéshez kell, akár csak pihenéshez, egy jó kis rejtvény formájában. Edit szívesen kirándul, olvas, énekel, klasszikus vagy népzenét hallgat.

Seshan, Dhanya - nemzetközi és emelt szintű kéttannyelvű 4A osztály osztályfőnök
Dhanya 2012 óta tanít az ISB-ben. Ezt megelőzően tanított budapesti nyelv és nemzetközi iskolákban. Természetismeret, műveltség területen szerzett végzettséget, a tudomány a szenvedélye, amit szeret tanítani is. Az ISB-ben tanított az 1., 2., 5. és 8. osztályban is.  A Cambridge-i vizsgaközpont által minősített angolnyelv tanár. Az angliai Sunderland egyetemen szerzett másoddiplomát, tanári végzettséget. 8 éve él Magyarországon férjével és két lányával. Szabadidejében szeret olvasni, főzni és utazni.  

Simon, Enikő - helyettesítő tanár
Enikő kétnyelvűként nőtt fel, a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskolába járt óvodától érettségiig, majd az USA-ban folytatta tanulmányait a Middlebury College-on, később a London School of Economics-on és a CEU-on szerzett mester fokozatú diplomákat. Tíz évig a nemzetközi kapcsolatok területén dolgozott, de mégis a tanítás az igazi hivatása, ezért szakmát váltott és tanári diplomát szerzett a New York-i Columbia University Teachers College-on. Ezt követően Tajvanon tanított az ottani amerikai iskolában. Egy kétéves kislány, Rozi büszke anyukája.

Steiner, Lisa - rajz és művészetek, dráma, igazgató-helyettes (általános iskola)
Lisa Steiner Amerikából érkezett Magyarországra családjával. Több éves tanítási gyakorlata alatt elsősorban az ELL, vizuális kultúra, a társadalom-és természetismeret oktatására specializálódott. 2008-ban csatlakozott az ISB tanári karához, előtte egy magyar iskolában angol nyelvet tanított. Két fia van, mindketten az ISB tanulói. Lisa imád fényképezni, így az iskolai képek nagy részét is ő készíti.

Stemp, Kristen - spanyol nyelv
Kristen angol és spanyol nyelvtanár az Egyesült Államokból. BA és MA végzettségeit New Hampshire-ben, Spanyolországban és Mexikóban szerezte. Az elmúlt tíz évben spanyol nyelvet tanított Steamboat Springs-ben, Colorado államban. Szeret utazgatni, olvasni és síelni. Fiatalon sokat síelt és túrázott az Adirondack Park-ban. 

Szabados Julia - ELL
Julia bár eredetileg Kanadából, Torontóból származik, immár közel 25 éve él Budapesten. A magyar kultúra és fogadott hazájának szokásai teljesen magával ragadták és a mai napig számtalan meglepetést tartogatnak számára. Angol, mint második nyelv nyelvtanári diplomájával a gyermekek nyelvtanítása csodálatos élményt jelent számára. Szabadidejében szeret olvasni, színházba járni, jógázni, barátokkal és a családdal tölteni az időt. Bakancslistáján a következő pont a fényképezés elsajátítása.

Szilágyi Ágnes - kéttannyelvű 4B osztály osztályfőnök
Ági a Budapesti Tanítóképző Főiskolán szerzett diplomát. Számos általános iskolában tanított mielőtt családjával kiköltözött Amerikába. A kint töltött évek alatt, mint szülő aktívan részt vett gyermekei iskolájának önkéntes munkájában és tapasztalatokat gyűjtött az amerikai tanároktól. Több mint 10 éve dolgozik az ISB-ben.

Tomaschofsky, Nicole - 8. osztály osztályfőnök, ELL
Nicole Ausztriában születtet és nőtt fel, Salzburg közelében. Angol nyelv és biológia tanári végzettségének megszerzése után Skóciába költözött, ahol 11 évig IT területen dolgozott. Emellett egy skót gimnáziumban angol nyelvet tanított. Ezt követően 4 évig biológiát tanított egy gimnáziumban az Egyesült Államokban, Atlanta közelében. Majd visszatért Ausztriába, ahol angolt és biológiát tanított egy bécsi általános iskola felső tagozatán. Eközben megszerezte MA angol tanári diplomáját a New York-i Mercy College-ban. Kedvenc szabadidő programjai az utazás, a szabadtéri sportok, többek között a síelés és horgászás.  

Tuohy, Brian - 5B osztály osztályfőnök
Brian 2015. augusztusában csatlakozott az ISB tanári karához. Általános iskolai tanítói végzettségét Melbourne-ben, Ausztráliában szerezte. Több mint 5 éves tanítói gyakorlatot szerzett ott. Brian Írországból származik. 2015 nyarán költözött Magyarországra és élvezettel fedezi fel Budapestet. Nagy lelkesedéssel tanulja a magyar nyelvet és ismerkedik a magyar kultúrával és történelemmel. Szabadidejében szeret utazgatni, filmeket nézni és szereti a futballt. 

Varga Tünde - kéttannyelvű 2B osztály osztályfőnök
Tünde 1993-ban diplomázott a Budapesti Tanítóképzőn. Azóta több iskolában tanított, vidéken és a fővárosban egyaránt. Középiskolás kora óta énekel és zenél. A zene mellett hobbija az irodalom, a főzés és két tinédzser korú lánya.

Vályi Éva - kéttannyelvű 3B osztály osztályfőnök
Éva 1993-ban szerezte diplomáját a Budapesti Tanítóképző Főiskolán. Tanítási gyakorlatát Óbudán kezdte meg, majd osztályfőnökként tanítványai szociális és tanulási problémái miatt szociálpedagógus lett. Később Angliában tanult és dolgozott, majd angol nyelv és irodalom tanári diplomát szerzett Egerben.  A budapesti Amerikai Alapítványi Iskola alsó tagozatán volt osztályfőnök az elmúlt évtizedben. A kortárs irodalom, fotózás, sütés-főzés, és az előbbi miatt a futás is a hobbija.

Várnai Jennifer - rajz (előkészítő) (szülési szabadságon)
Jennifer Budapesten született és nőtt fel. A Budapest Metropolitan Egyetemen diplomázott 2016-ban. Hét éve foglalkozik nevelőként nemzetközi és magyar gyermekekkel. Jennifer érdeklődik a gyermekpszichológia és az egészséges életmód iránt, és célja, hogy megtanítsa a gyermekeket a szellemi és fizikai egészséges életmód előnyeire. Szabadidejét szereti utazással, olvasással, képzőművészettel, fotózással és sportolással tölteni.
 
Vigh, Hilary - 7.osztály osztályfőnök, ELL
Hilary Egyesült Államokból érkezett hozzánk. Általános iskolai felső tagozatos tanári végzettségét a College of Charleston-ban szerezte Dél-Karolinában. Emellett ifjúsági táborvezetőként is tapasztalatot szerzett gyermekek táboroztatásában és fejlesztésében. Könnyen megtalálja a közös hangot a tizenéves korosztállyal, időt és fáradságot nem kímélve igyekszik jó kapcsolatot kialakítani diákjaival. 2013-ban költözött Budapestre. Szabad idejében szeret utazni, múzeumokat látogatni, sportolni, kirándulni és felfedezni a magyar kulturális életet.

Örülünk, ha segíthetünk. Ha kérdése van, vagy csak szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, küldje el online érdeklődését!

 

Tekintse meg az ISB változatos programjait és színes iskolai életét, nézze meg naptárunkat!