Iskolánkban alapvetően két tantervet oktatunk, amelyek egymás melletti alkalmazása biztosítani tudja a maximális hatékonyságot a gyermekek tanulmányi fejlődésében. A készség- és képességfejlesztésen alapuló Cambridge Nemzetközi Tantervet rendkívül jól kiegészíti a szigorúbb, lexikai tudást célzó Magyar Nemzeti Tanterv, így az ISB-ben a két tanterv együttes pozitív hatása kerül megvalósításra.

A nemzetközi tantervünk tekintetében a Cambridge International Examinations által akkreditált tantervet és vizsgarendszert követjük, így biztosított a minőség és a nemzetközileg való elismertség. Az 5. osztály (Key Stage 2), a 8. osztály (Key Stage 3) és a 10. osztály (Key Stage 4, IGCSE) végén hivatalos Cambridge nemzetközi vizsgát tehetnek a gyermekek, amely kiváló lehetőséget kínál részükre a világ más vezető intézményeibe való felvételhez a nemzetközileg elismert minősítés megszerzésén keresztül.

A Magyar Nemzeti Tantervből a Kéttannyelvű Iskolák számára kialakított tantervet alkalmazzuk, amely megfelelően illeszkedik iskolánk többnyelvű képzési struktúrájához. A Magyar Nemzeti Tantervnek megfelelően 6. és 8. osztályban van országos szintű kompetencia mérés, amely az ISB tanulói számára is biztosított. Büszkék vagyunk rá, hogy tanulóink évről évre nagyon jó eredményeket érnek el a teszteken, az eredményeket megtekintheti az Eredmények és Versenyek oldalunkon.

Örülünk, ha segíthetünk. Ha kérdése van, vagy csak szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, küldje el online érdeklődését!

 

Ha szeretne időpontot foglalni gyermekének Próbanap programunkra, itt gyorsan és egyszerűen megteheti!

 

 

Tekintse meg az ISB változatos programjait és színes iskolai életét, nézze meg naptárunkat!