Diákélet

Új fiatalos arculattal
Új fiatalos arculattal, gimnáziumi osztályok elindításával, összesen 520 m² új épületrész átadásával és divatbemutatóval köszöntötte az új tanévet szeptember 1-jén Magyarország legnagyobb nemzetközi, angol-magyar két tanítási nyelvű iskolája, az International School of Budapest.
Szeptember 11-én elindultak
Szeptember 11-én elindultak délutáni szakköreink, az új rendszer bevezetésénél az átláthatóság, egységesség, központilag szervezettség játszott fő szerepet. Diákjaink az alábbi szakkörökön vehetnek részt: sakk, árnyék művészeti színház, úszás, kosárlabda, gimnasztika, akrobatikus rock and roll, kerékpár, judo és futball.
Szeptember második felében megkezdődött
Szeptember második felében megkezdődött a Bólyai csapatversenyen induló csapatok összeállítása és a felkészülés. Az első írásbeli forduló október 13-án lesz.
Alsós évfolyamokon szeptember 29.-én
Alsós évfolyamokon szeptember 29.-én tartjuk a Magyar Népmese Napját, melynek keretében belül a kicsinek meseolvasás, a 3-4. osztályosoknak vetélkedőt szervezünk.
Október 3-án 9 órakor az MPR teremben
Október 3-án 9 órakor az MPR teremben tartjuk az első Szülői Tanácsadó Testületi ülést. Minden osztálynak meg kell választania azt az egy szülőt, aki az idei tanévben ezeken az üléseken képviseli az osztályt.
Október 17-én kedden 8:30tól
Október 17-én kedden 8:30tól 11:30ig nyílt nap lesz iskolánkban.