SPORT

Kosárlabda Klub

Tanár: Elena Fernandez

A gyerekek elsajátítják a kosárlabda alapjait. Elsősorban az alapvető technikai és taktikai képességekre összpontosítanak, mint a labdavezetés, passzolás, a dobás és a védelem, mindig szórakoztató módon. Két csoportban lesznek: az első csoportban a 2-4. osztályos, a második csoportban 5-7. osztályos diákok. Mindkét csoportban fiúk, lányok vegyesen.

Torna

Teacher: Almási Éva

Megtanuljuk az alapvető technikai elemeket, mint az előre- és hátrabukfenc, fejenállás, kézenállás, a cigánykerék stb. Ezenkívül a torna azon elemeit, amelyek megfelelnek az egyéni képességeknek. A tanult elemeket talajgyakorlatokba helyezzük.

Sakk

Teacher: Kállai Gábor
magyar sakk nagymester

A kultúránk része, segíti gyermekeinket az intellektuális fejlődésben. A klub célja, hogy szórakoztató módon tanítsa a sakk játékszabályait, részleteit, meséjét és kultúráját. Az ISB sakk tanításának hatékonysága érdekében a gyerekek minden sakk-találkozó után házi feladatot kapnak, és a megoldást a következő alkalommal elemzik. A sakk klub akkor a leghatékonyabb, ha a szülők és tanárok folyamatosan megtisztelnek a gyerekekkel kapcsolatos visszajelzéseikkel.

Úszás

Tanár: Merkely István (Buborék úszásiskola)
Bármely probléma esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot a +36 20 328 9132 telefonszámon.
www.buboreksport.hu

5 féle szintű úszócsoport lesz. 5-8 gyermek egy csoportban. Minden félévben nyíltóra lesz a szülőknek.
Szükséges felszerelés: úszóruha, papucs, törölköző, úszósapka, úszószemüveg, ha szükséges.

JUDO

Teacher: Rajcsányi Gergő

A judo a harcművészetek egyik legkifinomultabb formája, mely az önfegyelemre és a lágy küzdőszellemre épül, erőszakos mozdulatok (rúgások, ütések) alkalmazása nélkül. Az edzések során a gyerekek játékos formában sajátíthatják el a judo alapjait, az eséstechnikákat, földharc elemeket és a dobásokat, miközben reflexeik és mozgáskoordinációjuk jelentősen fejlődik.

Acrobatikus Rock and Roll

A ROCK AND MAGIC SE nagy szakmai múlttal rendelkező budapesti akrobatikus rock and roll sportegyesület.
Az egyesület célja az akrobatikus rock and roll legmagasabb szintű színpadra vitele, a professzionális táncoktatás és utánpótlás nevelés, az elhivatott nemzetközi és hazai versenyeztetés, és természetesen a mozgás, a tánc és sport megszerettetése.

Kerékpár

Tanár: Schettrer Zsolt

Külső tevékenység, kerékpár és sisak szükséges. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy kerékpárt nem tárolhatunk az iskolaépületben. Azt ajánljuk, hogy mindig csak a foglalkozásra hozzák magukkal a kerékpárt, vagy a főépület előtti kerékpártárolóban lezárva tarthatják saját felelősségre.

Buda Juniors Labdarúgó Klub

Magyarország legnagyobb angol nyelvű futballklubja. Ez egy boldog hely, ahol a gyerekek élvezik a labdarúgást és közben erősítik képességeiket. A gyerekek egy szórakoztató környezetben javíthatják angol nyelvtudásukat. Edzőink külön hangsúlyt fektetnek a gyakorlati elemek vizuális bemutatására, hogy bármilyen nemzetiségű gyermek megértse.

Csapatjáték

Tanár: Almási Éva

Játékokon alapuló képesség fejlesztő óra.