Üdvözöljük a
Budapesti Nemzetközi Iskolánál

Közösség vagyunk

TÖBBET AKARSZ HALLANI RÓLUNK?

Iratkozz fel hírlevelünkre

ELSŐ LÁTOGATÓKNAK

SOK JÓ OKUNK VAN, HOGY VELÜNK TANULJ!

Az ISB egyedülálló módon ötvözi a készség- és lexikális tudás alapú tanterveket. A kéttanyelvű program diákjai a Cambridge Nemzetközi Tanterven alapuló ismeretek mellett elsajátíthatják a Magyar Nemzeti Alaptanterv követelményei által meghatározott tudást és kompetenciákat is. Az International School of Budapest nemzetközi programját választó tanulói a világszerte elismert Cambridge Nemzetközi Tantervet követik.
Átlagos osztálylétszámunk 14-18 fő. A kis létszám teszi lehetővé, hogy minden gyermek számára személyes figyelmet biztosítsunk, maximálisan figyelembe véve egyéni szükségleteit, és biztosítva számára a fejlődéséhez szükséges feltételeket.
A gyermekek érzelmi és fizikai jólléte elengedhetetlen az eredményes szellemi fejlődésükhöz. Iskolánkban különlegesen barátságos légkör támogatja a gyerekeket, hogy megfeleljenek a legnehezebb kihívásoknak is.
Pedagógusaink átlagosan 6 éve tanítják az ISB-s diákokat, de többen tíz évnél is régebben dolgoznak nálunk. Az ő szakértelmük és kreativitásuk teszi örömtelivé a tanulást a gyerekek számára nap mint nap.
Az ISB segítőkész és aktív közössége nagyban segíti a külföldi és hazatérő családok integrációját a magyar társasági életbe. A külföldi gyerekek gyorsan és könnyen beilleszkednek a magyar közösségbe, miközben számos új ismeretet és szokást osztanak meg társaikkal.
Diákjaink az 5., 8. és 10. osztály végén hivatalos Cambridge vizsgát tehetnek, amely kiváló felvételi lehetőséget kínál számukra a világ más vezető intézményeibe. Iskolánk IB World School, s a világ egyik legkeresettebb érettségijét (IB Diploma) tudja biztosítani tanulóinak a 12. évfolyam végén, amellyel a világ vezető főiskoláin és egyetemein folytathatják tanulmányaikat.
ISB ÉS A SZÁMOK
25 ÉV OKTATÁSI TAPASZTALAT
2 TANTERV - NEMZETKÖZI ÉS KÉTTANNYELVŰ PROGRAM
14-18 FŐ ÁTLAGOS OSZTÁLYLÉTSZÁM
K-12 ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
DIÁK TANÁR ARÁNY: 5:1
TANULÓK SZÁMA: 380

Nagyszerű eredményeink vannak!

Nézd meg diákjaink kompetenciaméréseken elért eredményeit

Megnézem