Miért isb? 6 ok ami mellettünk szól:

Nemzetközi és magyar tanterv párhuzamos oktatása

Az ISB egyedülálló módon ötvözi a készség- és lexikális tudás alapú tanterveket. A kéttanyelvű program diákjai a Cambridge Nemzetközi Tanterven alapuló ismeretek mellett elsajátíthatják a Magyar Nemzeti Alaptanterv követelményei által meghatározott tudást és kompetenciákat is. Az International School of Budapest nemzetközi programját választó tanulói a világszerte elismert Cambridge Nemzetközi Tantervet követik.

Személyes figyelem

Átlagos osztálylétszámunk 14-18 fő. A kis létszám teszi lehetővé, hogy minden gyermek számára személyes figyelmet biztosítsunk, maximálisan figyelembe véve egyéni szükségleteit, és biztosítva számára a fejlődéséhez szükséges feltételeket.

Egészséges környezet, családias légkör

A gyermekek érzelmi és fizikai jólléte elengedhetetlen az eredményes szellemi fejlődésükhöz. Iskolánkban különlegesen barátságos légkör támogatja a gyerekeket, hogy megfeleljenek a legnehezebb kihívásoknak is. Az ISB egészséges környezetet biztosít a tanulóknak egész évben: új kampuszunk a nyüzsgő XI. kerület szívében, a Kopaszi gát és a Tüskecsarnok, Magyarország egyik legmodernebb sportkomplexumának közelében, egy nyugodt, lombos, zárt területen található. A kampusz a város számos pontjáról könnyen megközelíthető a szülők számára, valamint kényelmesen elérhető a tömegközlekedéssel utazó diákok és alkalmazottak számára. A legmodernebb, jól felszerelt tantermekkel rendelkező iskolaépületek zárt kerttel rendelkeznek, hatalmas, betelepített fákkal.

Elkötelezett tanári kar

Pedagógusaink átlagosan 6 éve tanítják az ISB-s diákokat, de többen tíz évnél is régebben dolgoznak nálunk. Az ő szakértelmük és kreativitásuk teszi örömtelivé a tanulást a gyermekek számára nap mint nap.

Magyar integráció

Az ISB segítőkész és aktív közössége nagyban segíti a külföldi és hazatérő családok integrációját a magyar társasági életbe. A külföldi gyerekek gyorsan és könnyen beilleszkednek a magyar közösségbe, miközben számos új ismeretet és szokást osztanak meg társaikkal.

Külföldi továbbtanulás

Diákjaink az 5., 8. és 10. osztály végén hivatalos Cambridge Nemzetközi vizsgát tehetnek, amely kiváló felvételi lehetőséget kínál számukra a világ más vezető intézményeibe. Iskolánk IB World School jelölt, az akkreditációs folyamat befejeztével a világ egyik legkeresettebb érettségijét tudja biztosítani tanulóinak.