Az ISB-ről

A Budapesti Nemzetközi Iskola – International School of Budapest és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium Magyarország legnagyobb nemzetközi, magyar-angol két tanítási nyelvű iskolája, mely 1996-ban jött létre. Az ISB nemzetközi környezetben és gondoskodó, családias légkörben nyújt előkészítő, általános iskolai és gimnáziumi oktatást 5-18 éves korú gyermekek számára.

Az ISB akkreditált Cambridge Nemzetközi Iskola, IB iskola jelölt és a Magyar Állam által akkreditált iskola.

Az ISB nemzetközi akkreditációját a Cambridge International Examinations szervezettől kapta, amely évtizedek óta az egyik legnagyobb oktatási vizsgáztató szervezet Angliában, illetve világszerte elismert minősítési rendszereket nyújt a nemzetközi iskolák számára. Világszerte több mint 10.000 Cambridge Nemzetközi Iskola működik a világ 160 különböző országában.

Az ISB 2016 októberében kezdte meg hivatalosan az International Baccalaureate szervezetnél való minősítési eljárását. Az IB-val kapcsolatos további információhoz kérjük, látogasson el a következő oldalra: http://www.ibo.org/

Az ISB magyar akkreditációval is rendelkezik, az Emberi Erőforrások Minisztériuma iskolánkat, mint nemzetközi és kéttannyelvű iskolát jegyezte be Budapesti Nemzetközi Iskola - International School of Budapest és Magyar-Angol Két Tanítású Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium néven (OM azonosító: 035019). Így az ISB olyan hivatalos magyar bizonyítvány kiállítására jogosult a Magyar Nemzeti Tanterv Kéttannyelvű Iskolák számára kiadott tantervének megfelelően, amelyet országszerte minden állami iskolában elfogadnak.

Letölthető dokumentum

Bemutatkozó